*Doprava zadarmo pri každom nákupe nad 50,- EUR. *UPOZORNENIE: V prípade, že nie je možné vykonať platbu kartou, kontaktujte nás e-mailom. Číslo účtu: SK4083300000002801483048. Variabilný symbol - číslo objednávky.

ECO LABORATORIE Laminovací šampón na vlasy - Hebkosť a lesk 200 ml

ECO LABORATORIE

natural & organic

Laminovací šampón  na vlasy  - Hladkosť a lesk

JAPONSKÁ MAGNÓLIA

komplex ovocných kyselín a hodvábnych proteínov

Šampón s jemným základom šetrne čistí vlasy, nepoškodzuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a vlasov. Extrakt magnólie v kombinácii s komplexom ovocných kyselín zvyšuje lesk vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie. Hodvábne proteíny regenerujú, zlepšujú textúru  poškodených vlasov, zabezpečujú ideálnu hladkosť, pomáhajú vytvoriť účes, majú biolaminovací účinok. Chránia pred negatívnymi vplyvmi životného prostredia (suchý vzduch, termo úprava a pod.) Bez SLS, parabénov a silikónov. Pri výrobe boli použité iba prírodné konzervanty a farbivá. 

  • €6,95 €0,70 –10 %
  • Momentálne nedostupné
€6,25
Kategória: Šampóny
Položka bola vypredaná...
 

ECO LABORATORIE

natural & organic

Laminovací šampón  na vlasy  - Hladkosť a lesk

JAPONSKÁ MAGNÓLIA

komplex ovocných kyselín a hodvábnych proteínov

Šampón s jemným základom šetrne čistí vlasy, nepoškodzuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a vlasov. Extrakt magnólie v kombinácii s komplexom ovocných kyselín zvyšuje lesk vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie. Hodvábne proteíny regenerujú, zlepšujú textúru  poškodených vlasov, zabezpečujú ideálnu hladkosť, pomáhajú vytvoriť účes, majú biolaminovací účinok. Chránia pred negatívnymi vplyvmi životného prostredia (suchý vzduch, termo úprava a pod.) Bez SLS, parabénov a silikónov. Pri výrobe boli použité iba prírodné konzervanty a farbivá. 

Spôsob použitia:  Neveľké množstvo šampónu naneste na vlhké vlasy, napeňte a opláchnite vodou.

Upozornenie: Iba na vonkajšie použitie.

Ingredients: na obale.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 200 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: